gewijzigde verkeerssituatie door Kaaifeesten

Na overleg met de politie zijn volgende verkeersmaatregelen ingevoerd in verband met het plaatsen van de tent voor de Kaaifeesten en het schoolgaand verkeer:
- Het éénrichtingsverkeer (in Dullaert vanaf de Zuidmoerstraat richting Leikensweg) voor alle gemotoriseerd verkeer zal ook gelden voor de fietsers om conflicten tussen het kruisend verkeer aan de tent te voorkomen.
- In de Dullaert tussen de Hendrik Consciencestraat en de in/uitrit van de school geldt een uitzondering voor fietsers zodat zij die van de Leikensweg komen, de school kunnen bereiken. In het overige gedeelte van de straat geldt deze uitzondering niet.
Alle verkeer (ook de fietsers) die het schooldomein verlaten, slaan verplicht rechtsaf of gaan te voet tot aan de Zuidmoerstraat.
 dullaert
Om te vermijden dat jullie in de kosten vallen, bij deze toch nog eens duidelijk melden dat jullie onze school (met de wagen) vanuit de Dullaert enkel kunnen bereiken vanuit de richting van het Kaaiken (tot 6/10).
Deze ochtend werd al gewaarschuwd voor boetes van 174 euro wanneer mensen toch vanuit de richting van het Leiken (zie foto) onze school wilden bereiken. Voor fietsers geldt gelukkig een uitzondering.
Ook om jouw zoon of dochter te brengen of op te halen met de wagen word je dus verplicht om via de Euerardstraat langs de tent aan het Kaaiken (let op want er is slechts een doorgang van 2,20m) de Dullaert in te rijden.
En zoals ook gisteren gemeld moet iedereen bij het verlaten van het schooldomein verplicht naar rechts rijden.(Ook fietsers!) Enkel voetgangers mogen naar links.
Omdat we zelf ook pas gisteren op de hoogte gebracht werden van deze maatregelen, konden we ze ook pas zo laat melden. Alvast dank voor jullie begrip. 
      solliciteren         

Copyright © College O.-L.-V.-ten-Doorn

Basisschool De Meidoorn

Zuidmoerstraat 125, 9900 Eeklo

+32 9 341 82 36

info.demeidoorn@coltd.be