×

Fout

[OSYouTube] Alledia framework not found

buitenspeeldag

thumbnail Affiche buitenspeeldag 2021Eeklo speelt buiten op woensdag 21 april

Op woensdag 21 april vindt de jaarlijkse buitenspeeldag plaats. Gezien de huidige coronamaatregelen jammer genoeg dit jaar geen groots evenement aan het sportpark, maar kleinschalig genieten van een mooie dag doorheen Eeklo. Op jouw favoriete televisiezenders valt er alleszins helemaal niets te beleven. Die gaan een hele namiddag op zwart. Je hebt dan ook geen enkel excuus om binnen te blijven.

We roepen dan ook alle kinderen op om op woensdagnamiddag te genieten van een leuke namiddag buiten spelen. Er wordt via de website van stad Eeklo (www.eeklo.be/buitenspeeldag) een lijst voorzien met opdrachten en spelletjes, die je eenvoudig van thuis uit kan doen. Deel zeker jullie leuke actiefoto’s op de Facebookpagina van Kidsgids Eeklo of stuur ze per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet win je wel een leuke prijs!

Voor de kinderen die zelf geen eigen tuin hebben, bieden de stedelijke jeugddienst en sportdienst een leuk spelaanbod aan op zeven pleintjes verspreid over de hele stad. Die pleintjes worden omgetoverd tot heuse speeleilandjes waar je onder begeleiding spelletjes kan spelen met een hoek af. Er worden twee spelblokken voorzien om zo veel mogelijk kinderen de kans te geven deel te nemen. Je kan kiezen voor de speelblok van 13.30u tot 15u of voor die van 15.15u tot 16.45u.

Inschrijven is aangeraden, want de plaatsen zijn, gezien de huidige maatregelen, beperkt tot tien kinderen per plein per tijdsblok. Volzet is dus volzet. Reserveren kan via www.eeklo.be/vrijetijd of telefonisch via de jeugddienst op 09/218.29.20.

thumbnail speelfiche

 

      solliciteren         

Copyright © College O.-L.-V.-ten-Doorn

Basisschool De Meidoorn

Zuidmoerstraat 125, 9900 Eeklo

+32 9 341 82 36

info.demeidoorn@coltd.be